SURF dressyr dag 2

Datum ~ 2012-05-27 | Tid ~ 22:20:44
Kommentarer (0) | Allmänt
Framridning LB:2 - Red fram utomhus, då denna klass var lagtävlansklass värmde jag i vita benlindor för att komma in i allvaret med denna klass. Skilla kändes väldigt trevlig, lagomt mycket tryck om än mycket i handen kändes hon fokuserad. Bättre känsla i högerhanden och väldigt positiv inställning hos hästen. Väldigt mycket ryggaktivitet vilket gjorde det extremt svårt att sitta och inverka på ett lämpligt sätt. Skilla levererade en bra känsla och gav mig mycket att leva upp till för att presentera henne på bästa sätt. Målet med denna klass var bra vägar och fokus på deltajer.

Banan: Väl inne på banan kändes Skilla trevlig, fokuserad och avspänd. Programmet började väldigt bra tills min största ryttarmiss någonsin. Fattade galopp vid fel bokstav vilket resulterade i avblåsning. Efter detta tappade jag fokus, och Skilla blev spänd på grund av mitt misstag. Detta resulterade i fel galopp vid den nya fattningen och en spänd häst. Skilla gjorde sitt jobb och leverade OK efter denna dundermiss. Vägarna i stort var bättre i denna klass än lördagens. Frustrationen över mitt misstag var outhärdlig när ritten var avslutad - stackars häst som har en så slarvig ryttare!

Domare: Jessica Holmlund
Procent: 59,0%
Kommentar: "Fin häst med goda kvalitéer. Bitvis lite orolig i formen och blir spänd i ryggen. Försök vara noga med linjen och följa vägarna."
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback