Transport till salu

Datum ~ 2012-05-10 | Tid ~ 23:32:37
Kommentarer (6) | Allmänt

är kommer före och efter bilder på transporten med och utan dekaler. Proffsigare att sälja rengjord och utan dekaler enligt mitt tycke. Att plocka ner Kiaras namn blev verkligen slutet på en era. Många fina minnen och en värme som lever kvar.

 

 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vad har du tänkt för pris på den? :)

2012-05-11 @ 09:29:20
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jo, så har jag också försökt tänka men hans ord följer mig ändå. Självklart så är ju det bra för jag förstår ju exakt målet han vill att man ska uppnå i ridningen! Att hästen ska vara välbalanserad och bärig är ju något som alla tränare/ryttare strävare efter, och även jag. Men just det där att hans ord sårade mer än vad de var motiverande, och jag vill verkligen inte att han ska få rätt. Om du förstår vad jag menar! Att alla sätt förutom hans är hästmisshandel och att man inte kan rida på det sättet.



Alla sätt är bra förutom de dåliga och det finns flera vägar till framgång, men just det där att hans ord sårade mig rätt rejält och det fick mig att tappa all tro :/ Tyvärr!

2012-05-11 @ 19:32:01
URL: http://mnfoto.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Annonsen finns på blocket om du söker på Cheval Liberté. För mer information, maila mig. Ett bra släp där hästen står bra och stadigt.

2012-05-11 @ 22:22:14
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Matilda; Förstår att det är svårt att skaka av sig det. Men som du säger, det finns flera vägar till framgång. Att säga att det endast finns en väg till framgång och att allt annat är djurmisshandel är för det första väldigt oproffsigt och väldigt om inte annat korkat. Skulle hans sätt vara det ända rätta skulle han vara världens bästa ryttare, tränare och häst ägare. Några sådana utmärkelser tror jag minsann inte han fått. Du kommer dit, och istället för att bli nedbruten, överbevisa honom. Bevisa att du minsann kan uträtta saker, på ditt sätt!



2012-05-11 @ 22:28:26
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Camilla

jag får kika lite närmare på den i vännäs om du fortfarande har kvar den :)

2012-05-12 @ 08:53:33
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Camilla; Finns den kvar då får du absolut ta och kika på den!

2012-05-13 @ 01:06:24
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback