Onsdagsupdate

Datum ~ 2012-05-30 | Tid ~ 10:36:41
Kommentarer (0) | Allmänt

Gårdagens markarbetespass gick väldigt bra med eleverna. Första gruppen fick rida ute och hade cavalettövningar samt balansträning för att hitta en stadig blick och sits över olika serier. Andra och tredje gruppen fick rida inomhus och hoppa en kontrollövning med bommar, en studs och en serie. Måste bara säga att det känns väldigt roligt att många av mina elever blivit så himla duktiga. Dem rider på ett representabelt sätt och löser uppgifterna med klass och stil. Känns väldigt, väldigt roligt. Får en klump i magen då jag vet att vår tid tillsammans har ett bäst före datum. Att vara ansvarig instruktör har sina för och nackdelar, men någon gång måste vi skiljas åt, nu eller senare återstår att se. Önskar bara att jag hade möjlighet att träna de ambitiösa ryttarna vidare för att fortsätta där vi började för 4år sedan.

 

Skilla blev omskött av världens bästa mamma som dessutom lät henne beta 20min under eftermiddagen. Tänka sig att ha en sådan toppen mamma som dessutom börjat andas häst! Stövlarna står i stallet och ska premiärridas i under kvällens dressyrträning. Känns bra att hinna prova dem lite innan helgens tävlingar på URF.

 

Kvällens dressyträning startar 17.00 och till dess ska vi vara varma och redo att träna för J.Forsberg. Allt för länge sen vi tränade sist och det var varit svårt att få ihop passande tider med jobb, tävlingar och övrig vardag. Är spänd och väldigt laddad för kvällens träning. Känns roligt att träna vidare efter den bra känslan som fanns under helgen.

 

Privatträning för elev inplanerad under fredagen på 3-åringen. Har fått önskemål om att hålla regelbunden träning för att hjälpa dem med grundridning samt vidareutbildning av stoet. Spännande med något ungt och oskrivet. Ponnyn rör sig med god takt och balans och har trevlig modell, bra förutsättningar för framtiden.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback