Bristande intresse

Datum ~ 2013-08-19 | Tid ~ 10:26:12
Kommentarer (2) | Allmänt
Som jag skrev tidigare så var planen att göra en lite seriösare bloggsatsning under sommaren. Min motiavtion var på topp och jag hade ett bra upplägg på hur det skulle genomföras och hur jag på bästa sätt skulle nå ut till fler läsare, och faktiskt vara en intressant blogg att följa och läsa.
 
Tyvärr la jag ner rätt mycket tid och engagemang när denna satsning startade men kände att läsarna inte mötte upp i engagemang. Därför kommer denna blogg att vara sporadisk och uppdateras när det finns tid och ork. Alltså inte regelbundet så länge det inte finns läsare i större skala som är intresserad av vår vardag.
 
Kortfattat sedan sista inlägget, vi har startat en tävling till med dåligt reslutat och skada. Behandling av skadan med naturliga läkemedel och fantastiskt gensvar. Hoppat lite, busat mycket.
 
Senaste två passen på banan var gymnastikhoppning där vi hittade en väldigt bra känsla och mycket fina språng. Ryttarmissar men fin häst! Bus i månskenet och sedan ett fantastiskt pass på banan igår på kandaret. Mitt blåbär var helt sagolik och jag längtar verkligen till vi får visa upp oss och träna ordentligt.
 
Har börjat se över tränare för hösten, anmält till två dressyrtävlingar och några hopptävlingar framöver.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Meeer bilder!!! Så kommer folk läsa ännu mer!!

Svar: Jag publicerde i minst vartannat inlägg bilder eller film som relaterade till inlägget. tyvärr var inte intresset specielt stort då heller. ska jag lägga ner tid på att fota och filma så vill jag veta att läsarna uppskattar det, kommenterar och ökar i antal. tyvärr var inte intresset speciellt stort vilket var en besvikelse.
hoppbloggen.blogg.se

2013-08-20 @ 09:36:19
Postat av: Matilda

Ge det lite tid. :) Bilder är ju alltid roligt, och sen lite om dina tankar kring klippen du lade ut? Vad tyckte du och tänkte du om dem? Hur relaterar de till din och Skillas träning? Vad var det för naturliga läkemedel ni använde och för vilken typ av skada? Det är iaf saker som jag skulle vilja veta mera om då det är saker som kan hjälpa och inspirera andra li vardag och tävling. :) Kanske ngt separat inlägg om hur det skiljer sig att ha häst i sthlm och i norrland? Tänker mig att det är en rätt stor skillnad. Kan komma på massvis med saker jag ksulle vilja läsa, så ge det lite tid är mitt tips. Ibland är man ju lite konservativ vad gäller de bloggar man läser så man kan ibland behöva lite ''övertalningstid'' innan man börjar följa någon ny, eller hur jag nu ska uttrycka mig. Lycka till!

Svar: Tack Matilda! Det där kändes väldigt konstruktivt och absolut något jag kan ta till mig. Jag kanske ger det ett försök till ? Många som klagat när jag inte bloggat på länge, åtminstone dem som bor uppe i norr som är intresserade av vad som händer!
hoppbloggen.blogg.se

2013-08-23 @ 17:07:54
URL: http://chokladhallon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback