Fantastiska strålande morgon

Datum ~ 2013-02-20 | Tid ~ 14:45:26
Kommentarer (3) | Allmänt
Åkte ut till stallet på morgonkvisten för att motionera min ädla springare. Skilla var förvånad över sällskap precis i frukosten men traskade glatt på när vi styrde ut i det fantastiska vädret. Lagomt kallt och bitit i kinderna i solsken begav vi oss på en joggingtur barbacka.
 
Då säsongens första dressyrtävling närmar sig med storsteg börjar det helt klart bli dags att putsa bort det värsta av våra svagheter för att presentera ett bra program utan katastrofala missar. Halter och ryggningar är helt klart allt annat än det vi är bäst på. Skilla ställer upp rakt, och ryggar rakt men helt utan ryggaktivitet och kontakt mellan hjälperna.
 
Under pausen i gårdagens träning fick vi möjlighet att slipa lite på detta. Ryggningarna börjar faktiskt lika ryggningar och inte en katt som sträcker sig på morgonen. Skilla backar oftast bra men lämnar framdelen och släpper kontaktet till bettet. Mycket bättre under gårdagens träning och halterna var faktiskt helt okej.
 
Jobbade mycket med övergångar under dagens pass runt Ansmark. Desto fler gånger vi tränar på detta desto bättre blir det - med stor skillnad från vår första ryggning / halt till idag. Dagens halter och ryggningar börjar bjuda på lite kvalité. Fokuserade mest på halterna och dem började faktiskt bli riktigt bra.
 
Skilla kändes extremt bra idag, njöt varje sekund jag spenderade på hästryggen. Finaste hjärtat! Dessa fantastiska pass gör mig helt klart motiverad att jobba vidare och bevisa vart vi hör hemma. Ett leende på läpparna och en fantastisk känsla bjöd dagens ridtur på.
Kommentarer
Postat av: Anna

Härligt! Och kul att ni ska va med på hippo :)

Svar: Spännande med URF men jag är tok nervös, hoppas bara jag håller nerverna i styr!
hoppbloggen.blogg.se

2013-02-20 @ 18:38:29
URL: http://dressyranna.blogg.se
Postat av: Sofie

SV: Tack skeden. Det känns kul och jag hoppas det kommer bli bra! :)

2013-02-20 @ 22:01:55
URL: http://s0fiie.blogg.se
Postat av: Cathie

Åh, vad härligt det låter! Kul :)

Svar: Det var helt fantastiskt mysigt!
hoppbloggen.blogg.se

2013-02-21 @ 15:28:11
URL: http://cathie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback