Med 2012 i ryggsäcken

Datum ~ 2013-01-04 | Tid ~ 17:20:40
Kommentarer (0) | Allmänt
... blickar vi framåt!
 
2012 var ett blandat år, med mycket motgång och en del ljusglimtar. 
Dressyr: Skilla deltog i alla omgångar i Div 2 laget i dressyr, två omgångar med Rebecca Persson.
Debuten för LA gjordes inom dressyren, i mitten av säsongen slog vi till med godkända resultat i LA:3 med marginal. Skilla fick även prova på kandar vilket var riktigt spännande.
 
Första omgången av seriedressyr denna säsong skrällde jag med två hästar. 4starter två blågula och en blå. Fick möjlighet att tävla valacken som jag ridit under sommaren. Här drog vi en vinst i LC med honom, vinst med Skilla i LB och en andraplats med valacken. LA:1 + Skilla är ingen kombo, vi ryms helt enkelt inte!
 
Hoppning: Skilla fick sina första starter i avd A gjorda, några placeringar lyckades vi knipa i början av säsongen. Debuten i 120 gjordes innan sommarvilan, denna säsong fokuserade vi på rutin - 2013 på resultat.
 
Fokus under denna säsong låg på rutin, uppbyggnad och mängdträning. Denna säsong skulle vara den bredaste grunden inför 2013. Tomas kom upp under hela året och har varit min mentor, närmsta tränare och inspiration att utvecklas.
 
Skrällen i denna gren blev årets julshow där höjdhoppning stod på schemat. Mitt lag bestod av mörkrets banditer sh - Evelina - Skilla, Carolina - Aria (rs), Emelie - Mageno (rs) och Sara - Corpland som mötte Emma - OP, Annika - Cornelia, Camilla - Bianca. Mörkrets banditer vann, högst hoppade jag och Skilla! Vi slog höjdrekord och seglade över 1.50m. Ingen höjning efter detta språng då vi var det enda ekipaget som klarade höjden och varit felfri.
 
Detta år har även inneburit en flytt. Vi som tidigare stått i Wallgrens stall på Åsen står nu mera i Ansmark i stall Väster. Vi trivs extremt bra, lugn och ro i stallet - härlig miljö och enormt bra möjligheter för träning och intervaller.
 
Skilla har fått en ny bästa kompis - en boxervalp att mysa med i framtiden på kommande uteritter.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback