Bygg stort eller nöja sig med lagom

Datum ~ 2013-07-10 | Tid ~ 23:43:33
Kommentarer (4) | Allmänt
Har under en längre tid funderat kring mitt bloggande. Jag har ett antal trogna läsare som kikar in på bloggen dagligen - oavsett om jag lyckats uppdatera eller inte. Ni är guld och det är mycket tack vare er jag fortfarande finns kvar och bloggen har sina levande stunder.
 
Självklart har jag haft tankar på att satsa stort och se till att bloggen växer, kanske satsta mycket av min tid för att bli en av dem med "stora namn". Tankarna runt bloggen är väldigt delade, ibland finns motivationen - ibland inte.
 
Därför tänker jag ställa en fråga och dessutom be er läsare om råd. Finns efterfrågan för att jag ska tillgodo se behovet?
 
Jag kan absolut tänka mig att på riktigt ha en meningsfull blogg och satsa tid, energi och kraft på denna portal. Nu pratar vi regelbunden uppdatering om min och Skillas mål. Våra bedrifter, våra med och motgångar och vår väg mot våra mål. Min tanke med Skilla, mina mål som ryttare och även vad som händer när dessa är verklighet. Faktainlägg om olika delar av ridsporten som bör beslysas. Övningar, filmklipp / bilder samt min filosofi som ryttare, fd instruktör och satsande ryttare. Mental coach - hur jag sätter mina mål och hur jag tar mig dit. 
 
För att jag ska ta detta steg och ta upp kampen mot de redan så framgångsrika ryttarna, bloggarna och profilerna vi har behöver jag två saker. Ert stöd och er hjälp att växa. Ska jag bygga detta - ska det byggas stort. En andraplats är inte mitt slutgiltiga mål. Så - are you up for it?
Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja för tusan!

Svar: Camilla: Roligt med lite respons! - Det kommer kräva en hel del jobb från min sida, men från läsarnas sida hjälp med stöttning och dessutom se till att bloggen syns!
hoppbloggen.blogg.se

2013-07-11 @ 06:33:07
URL: http://unafraid.blogg.se
Postat av: Hannah

Jaa för sjutton! VIll ju veta hur det går för er nu när flytt landet ;)

Svar: Har kickat igång så nu gäller det att jag får respons för er som brukar följa mig och att antalet läsare ökar om min motivation ska fortsätta vara hög. Nu kör vi!
hoppbloggen.blogg.se

2013-07-11 @ 21:02:41
Postat av: Emelie

Go for it!!! :)

Svar: Det är på gång! Gäller bara att mitt engagemang möts upp så detta blir någonting bra - på riktigt.
hoppbloggen.blogg.se

2013-07-11 @ 21:05:47
URL: http://johanssonemelies.blogg.se
Postat av: Anna

Klart du ska :)

Svar: Det är på gång Anna! Hoppas bara att intresset från läsarna finns och att det växer.
hoppbloggen.blogg.se

2013-07-13 @ 13:29:30
URL: http://dressyrAnna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback