Felaktiga resultat

Datum ~ 2013-09-23 | Tid ~ 19:46:03
Kommentarer (1) | Allmänt
Så här kommer ett inlägg om dressyren och resultaten som gått fram och tillbaka med ansvarig på tävlingen och mig. Jag har tyvärr inte kvar mitt protokoll och kan därför inte kontrollera detta själv utan får förlita mig på ansvarig i sekritariatet.
 
Poängen som var angivna på mitt protokoll var 208p och en procent på 59,43% som jag dubbelkollade med sekretariatet innan jag åkte. Dem sa "vi har dina poäng under kontroll" men dubbelkollade inte att mitt papper stämde överrens med deras korrigering.
 
Jag har fått resultatet och det korrigerade protokollet skickat i en fil och poängen som inte stämde var att på mitt protokoll är det fullständig koff räknat på samtliga moment på "allmänna intrycket". Det är tydligen så att med det nya programmet ska inte x2 kofficient räknas som tidigare utan på allmänna intrycket är det endast två av fem som ger dubbel eller trippel koff. Det innebär alltså att jag på tre moment hade fått mer poäng (räknat på gammalt vis) på mitt allmänna intryck.
 
Sekretariatet och resultatet som är publicerat är alltså det som stämmer och poängen och det jag var nöjd med är alltså inte korrekt - och så heller mitt tycke om resultat och klass.
 
Jag kan dock i min vildaste fantasi inte förstå hur man kan välja att ta bort det i ett sådant program men låta resterande program vara kvar med räkningsystemet och dubbleringen. Det innebär alltså att Gångarter, Programmets korrekta utförande och framåtbjudningen inte är lika viktig längre.
 
Misstaget dem gjorde är fortfarande inte superkul.
Kommentarer
Postat av: Anna

Så är det också i georgen, att det endast är koeff på bara två av fem... inte så kul om man brukar få bra där nere. Men bra om man får låga poäng där :P

Svar: Det är riktigt värdelöst! Främst i en så låg klass som LA:3. Jag kan förstå det på svår klass och uppåt men inte på lätt klass. Ja för mig är det riktigt ruttet..
hoppbloggen.blogg.se

2013-09-23 @ 20:46:47
URL: http://dressyranna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback