Skruv beställd från tyskland

Datum ~ 2013-09-26 | Tid ~ 18:46:28
Kommentarer (0) | Allmänt
Klippmaskinen saknar en skruv till skärhuvudet och går därför inte bruka i dagsläget vilket innebär att klippningen skjuts upp. Beställningen är lagd till Tyskland och jag hoppas på snabb leverans så att hon får klippas under nästa vecka. Då hon kommer vara ett hårtroll under helgens tävlingar så blir det ingen showoff med muskler och det som faktiskt hänt. Förhoppningsvis får vi tag i någon fotograf snarast så ni får se hur hon ser ut och förhoppningsvis ser ni även en utveckling.
 
Åkte till Börjes under gårdagen för att se över deras sortiment. Deras "Shiny" var i åtanke som innetäcke innan det blir kallt. Tyvärr blev jag besviken då det inte alls var glansigt och fyller inte alls den funktion jag ville. Dem hade fina bucastäcken vintertäcken som jag varmt kan rekomendera!
 
Täckesfrågan ligger lite på hyllan tills hon är klippt men ett glansigt innetäcke hade inte varit fel. Hööks har rea på sina täcken (-15%) men även där blev jag besviken. 150g känns för varmt och lite samma som ett 200g. Att det ska vara så svårt att hitta ett bra täcke som har lite foder.
 
Medryttaren rider idag återkommer med uppdatering!
 
Min kära medryttare tycker sig att vi ska ha blå utrustning att komplettera hennes snygga tävlingset. En JW kavaj har hon sig hittat, då är frågan. En blå snygg hjälm, vart finns sådana?! INGET superdyrt då det endast ska vara ett kompliment. Tips?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback