Tävlingsplatser Stockholm

Datum ~ 2013-09-14 | Tid ~ 16:46:33
Kommentarer (0) | Allmänt
Tänkte göra en kortare summering av vilka tävlingsplatser vi varit på hittils och i slutet av säsongen göra en summering och utse den bästa och sämsta enligt mitt tyckte.
 
Vallentuna: Väl anordnad tävling med duktiga funktionärer. Snyggt synkade parkeringsvakter och + för (är din häst orolig lappen!) Framhoppning inomhus endast i vänster varv dag ett och höger varv dag två (?!) ogillades och skapade kaos i min hjärna då jag vill hoppa fram min häst i båda varven. Underlaget på banan var okej men inte optimalt. Överlag trevlig tävlingsplats och anläggning. ++ Nära!
 
Hallstavik: Smart tänkt kring parkeringsguide med hjälp av relfexvästar för att spara på personal! Framridning i ridhus där underlaget var under all kritik, väldigt djupt och tungt tvekade flertalet gånger att ens värma där inne. Framhoppningen var liten och rätt stökig. Ingen inropare till banan. Banan var tekniskt svår och ej välkomnande för nybörjare men föll mig i smaken +. Underlaget på tävlingsbanan var okej men inte optimalt. Svårt att få kontakt med tävlingsledaren inför tävlingen vilket inte inbjuder till ett gott intryck. Bra kaffe! -- Långt att åka!
 
Rådmansö: Trevlig anläggning med stor parkering! - Med avståndet till tävlingsbanan och resterande tävlingsområde. Ingen plats för framridning (?) om det fanns något hittade vi den inte alls.. Framhoppning i ridhus, bra underlag - ok struktur. Tävlingsbanan var överlag bra, tyvärr väl blöt pga regn och blev därför geggig och hal. Trevlig tävlingsplats och upplägg i övrigt.
 
Märsta: Bra parkering trots många tävlande. Väl strukturerad framridning och framhoppning. Mycket fin anläggning och bra storlek på banan. Samtliga banor med bra underlag och lätt att hitta. - Dålig koll från seket gällande ridande ekipage. ++ Nära!
 
Ekeby Ridsällskap: Bristande hemsida och sen uppläggning av startlistor. Svårt att hitta till tävlingsplatsen. Bra framridning och nära mellan parkering och tävlingsbanor. Framridning ute, tävlingsbanan inne i ett växthus. En upplevelse i sig att ha ridit i växthus. Något förvirrat sek.
 
Inplanerade tävlingar och platser vi ska besöka är:
Drevinge RS, Tyresö RF, Stäket HSF, Sollentuna RK 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback