Missöden med en ironi från hin själv.

Datum ~ 2014-03-29 | Tid ~ 14:06:55
Kommentarer (0) | Allmänt
För att ni ska få en liten överblick över mina ironiska motgångar denna vecka innan jag kommer in på gårdagens träning.
 
Måndag: Punktering, tur att de tre musketörerna kom till undsättning (T,J,T). Sent, trevligt och problemet löst innan jag tog en dejt med John Blund. Innan J, T kom till platsen lyckades jag dra fälgkorset i knäet 10p till mig!
 
Tisdag: Slutar och glad i hågen ska jag åka till hästen möts jag av en bil med urladdat batteri. Med support över telefon och en vänlig själ på plats lyckas vi få plåtburken att morra igen.
 
Torsdag: Vaknar precis i tid att slänga mig ut i rusningstrafik för att rusa in på jobbet med 2min marginal.. Ingen häst och test av knä hinns med.
 
Fredag: Åker förbi hööks för att inhandla ett delta, kommer ut till parkeringen ca 2h innan avfärd för träning bilen är död. D.Ö.D.. Öppnar huven skriker högt "DRIVER DU MED MIG" pillar lite.. Vrider nyckeln och bilen morrar igång.
 
Väl på Sollentuna möts jag av en rutten nyckel, ett bråkigt låst. Yippie, jag är alltså utelåst från min egna transport. Ingen såg, ingen knips eller annan lösning för att  dyrka detta lås (brottslingar som är duktig på detta vänligen PM'a mig). Får tur nog låna en transport och tar mig till träningen.
 
Möts av en tappsko på hästen. Ingen hovvägg som lossnat, ingen värme eller ömhet så vi satsade och gav det ett försök.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback