Vi går mot slutet av en era

Datum ~ 2014-03-19 | Tid ~ 06:45:38
Kommentarer (0) | Allmänt
Som jag skrev i mitt förra inlägg skulle jag bli bättre på blogga få mer tid och mer motivation. Tyvärr har tidsbristen aldrig varit så minimal som den varit de tre senaste månaderna. Jag har spenderat mer tid på jobbet än jag trott varit möjligt med de djur, den livsstil och alla dessa bilköer. Den tiden är snart förbi då jag går mot slutet av det första kvartalet och jobbhetsen snart tagit slut.
 
Från och med April är jag anställd på en ny tjänst med ett helt fantastiskt upplägg gällande schema, ledigheter och möjligheter att utvecklas. Därför, för att ta mig vidare i min ridning skall allt inom rimliga mått mätta dokumenteras - därav kommer bloggen priotiteras för att jag själv ska ha möjlighet att se över mina bakslag, framgångar och dessutom min metala och fysiska utveckling.
 
Efter en blixtvisit hos familj och möjlighet att träffa ett fåtal av min fantastiska vänner har jag vänt på saker och ting, börjat tänka om och ändrat fokus lite.
 
För er som känner mig väl skulle ni nog beskriva mig som "överambitiös, alla bollar i luften samtidigt och extremt målförvirrad" bland många andra kvalitéer och brister. 
 
Ett stort projekt med min bättre hälft är satt i planeringsfas, innan 2015's slut kommer förhoppningsvis början av min framtid tagit fart. Mycket som ska planeras, övervägas, tillstånd ska sökas och den praktiska biten ses över mer än en gång för att detta ska gå rätt till och bollen ska placeras i krysset. Mer om detta kommer ni få kännedom om när allt är i rullning. Spännande och extremt utmanade!
 
När det kommer till min underbart fina röda fara, finns hon kvar - vi kämpar tillsammans numera och vi har nya stora mål i horizonten. Vi börjar dock med att backa bandet och hitta tillbaka till vi-känslan innan några större mål ska uppnås.
 
Med mitt nya fokus och min brinnande dröm om utvecklas, nå mina stora mål börjar jag i grunden till allt. - MERA häst. 
 
Tävlingsäsongen för detta år har börjat ta form, två tävlingar är inplanerade där 100% fokus ligger på att ha kul och hitta team skilla!
 
Utöver detta efterfrågas möjligheten till mer timmar i sadeln, detta kommer jag metodiskt söka och kämpa stenhårt för. Möjligheten till en tävlingshäst nr2 finns inte i dagsläget och tills dess erbjuder jag dig, dina vänner och alla som behöver hjälp just detta "sadeltimmar" för mer erfarenhet och för att stärka min ryggrad gällande erfarenhet och rutin. Mer om detta kommer inom kort.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback